Ανεμιστήρες Οροφής: Όσα πρέπει να ξέρετε!

 

Mε το καλοκαίρι να πλησιάζει πρόσω ολοταχώς, όλοι σκεφτόμαστε πώς θα παραμείνουμε δροσεροί τις ημέρες που η θερμοκρασία θα χτυπήσει κόκκινο, χωρίς να πληρώσουμε πολλά χρήματα στα τιμολόγια του ρεύματος και παράλληλα προκαλώντας τη λιγότερη οικολογική επιβάρυνση. Τη λύση έρχονται να δώσουν οι σύγχρονοι ανεμιστήρες οροφής!

 Όταν σκεφτόμαστε ανεμιστήρες οροφής, το μυαλό μας πάει σχεδόν αυτόματα σε φασαρία, χαμηλή απόδοση και κακή αισθητική αφού για πολλά χρόνια, και ιδιαίτερα τη δεκαετία του '90 που ήταν αναγκαίο κακό, αυτή ήταν η μοναδική επιλογή. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς!

 Οι σύγχρονοι ανεμιστήρες οροφής προσφέρουν έναν στιλάτο, οικονομικό και οικολογικό τρόπο να προσφέρουμε δροσιά στο σπίτι μας.

 Ο τρόπος που λειτουργούν είναι πως μεταφέρουν τον αέρα στο δωμάτιο με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθανόμαστε πιο δροσερά, σε αντίθεση με τα κλιματιστικά που ρίχνουν τη θερμοκρασία του δωματίου πιο χαμηλά. Δεν κάνουν φασαρία και δεν πιάνουν χρήσιμο χώρο μέσα στο σπίτι, ενώ είναι πολύ πιο εύκολα στην εγκατάσταση σε σχέση με τα κλιματιστικά.

 Έχουν οικολογικό χαρακτήρα, αφού δεν καταναλώνουν τόση ενέργεια, όση τα κοινά κλιματιστικά. Για παράδειγμα, ο ανεμιστήρας οροφής Airfusion Air Climate II με μοτέρ συνεχούς ρεύματος (DC) χρησιμοποιεί περίπου 40% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια ενώ παράγει την ίδια ροή αέρα συγκριτικά με έναν ανεμιστήρα εναλλασσόμενου ρεύματος (AC).

 Επιπλέον, οι μοντέρνοι ανεμιστήρες οροφής, που μπορείτε να βρείτε στην Klimafot, ξεχωρίζουν για το εξαιρετικό design τους! Με ελάχιστα clicks, μπορείτε να βρείτε εκείνον που ταιριάζει στο στιλ διακόσμησης του χώρου σας και που θα το απογειώσει.

 Ο σχεδιασμός τους γίνεται με τη λογική ενός επίπλου state of the art, διαθέτουν άριστης ποιότητας υλικά, υψηλή απόδοση και μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι της γενικότερης διακόσμησης ενός σπιτιού.

 Οι ανεμιστήρες οροφής, είναι πολύ πρακτικοί, αφού συχνά, συνοδεύονται από τηλέ-χειριστήριο για εύκολη χρήση, συνδέονται με Wi-Fi και ανάλογα με το σχέδιο μπορούν να συνδυαστούν και με φωτιστικό οροφής ώστε να έχουν διπλή χρήση.

 Στην Klimafot μπορείτε να βρείτε ανεμιστήρες οροφής, με υψηλή αποδοτικότητα, χαμηλό ενεργειακό κόστος, εξαιρετικό σχεδιασμό και ποιότητα. Με τη χρήση τους θα έχετε δροσερό σπίτι όλο το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα θα ολοκληρώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα κομμάτι υψηλών προδιαγραφών. Ανακαλύψτε όλους τους ανεμιστήρες οροφής εδώ